Guvernul Republicii Moldova

Ministerul Tineretului și Sportului

A A A

Află cum să construieşti un start-up inovativ şi cum să faci fundraising de la doi antreprenori de succes din România

Ai o idee de business sau un produs care necesită finanţare? Doreşti să afli cum corect să porneşti acţiunile de fundraising a unui start-up? Vrei să ştii ce trebuie să faci înainte de a încerca să găseşti fonduri de finanţare şi unde poţi merge să ca să le obţii? Vino la evenimentul din data de 5 mai organizat de către Dreamups Innovation Campus şi învaţă de la experţi, află ce capcane trebuie să eviţi, ce caută investitorii, cum funcţionează capitalurile proprii, dar şi alte lucruri interesante despre fundraising.

 

Pentru bilete gratuite, vă rugăm să vă înregistraţi pe acest link: http://fi.co/e/78021.

 

Cine sunt invitaţii?

 

Invitaţi la acest eveniment sunt doi antreprenori de succes din România: Alex Circei şi Gabriel Păunescu.

 

Aelx Circei este CEO Copimaj. Compania Copimaj Interactive a câştigat premiul de cel mai bun magazin online în anul 2009, 2011 şi 2014. Experienţa antreprenorială a lui Alex Circei cuprinde: Billme 2015, cofondator, lansată în cadrul TechCrunch Disrupt San Francisco; liveMag.ro (magazin online) – vândut în anul 2011 companiei www.debo.ro; Live2c.ro (platformă eCommerce) – vândută în anul 2011 companiei Asesoft, www.shopmania.biz; Storebeez (piaţa online), fondată de Oxigen Accelerator în anul 2011, dar care a eşuat; Lupsale (platformă de e-mail marketing).

 

Gabriel Păunescu – este cofondator ReyLabs, o companie lansată în Silicon Valley cu 14 Internet of everything (IoE) brevete pentru reţelele analitice şi de securitate. Gabriel este un designer talentat, creator şi dezvoltator al website-urilor eCommerce. El este expert în Cybersecurity, BigData care utilizează MongoDb, MySQL, HTML5 responsive şi framework-uri JavaScript.

 

Pe cine aşteptăm la acest eveniment?

- Oricine se gândeşte cum să obţină fonduri pentru a-şi lansa o idee de afaceri sau un business;

- Oricine vrea să înţeleagă cum funcţionează conceptul de fundraising încă din primele stagii ale unui business sau a unui produs.

 

Care sunt subiectele ce vor fi discutate?

- Cum să-ţi construieşti un start-up mai atractiv pentru investitori;

- Cum să utilizezi reţelele online de fundrasing cum ar fi: Angel List, Gust, Kickstarter and Indiegogo;

- Unde să găseşti diferite surse de capital, cum ar fi prieteni, familie, investitori, granturi guvernamentale, credite sau capitaluri de risc.

 

Ce include agenda?

- Bun venit şi socializare;

- Discuţii cu antreprenori şi investitori care finanţează start-upuri;

- Sesiunea de întrebări şi răspunsuri;

- Prezentare Founder Institute;

- Networking.

 

Evenimentul va avea loc pe data de 5 mai, ora 18.15, în incinta Dreamups Campus, str. Uzinelor 1.

Acest eveniment este finanţat din granturi oferite de către Departamentul de Stat al SUA şi de către Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova. Opiniile, constatările şi concluziile din articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat pe cele ale Departamentului de Stat al SUA sau pe cele ale Ministerului Tineretului şi Sportului.